Vés al contingut

Frases per corregir

Llavors els ciutadans sense poder trobar cap solució, van decidir anar el palau a comunicar-li el seu estimat rei. Un cop allà li van comunicar a el rei, però ell encara no ho sabia perquè encara disposava de 30 espelmes (…)

 

 

Van decidir que la piràmide no acabaria en punxa si no, que construirien una espècie de temple amb una font al seu interior, al cap de dos dies, van acabar de construir-la.

 

 

Van decidir fer vida normal i oblidar-se d’aquell gran temple, els nens anaven al temple a jugar a fet i amagar, quant de repent el fill del Machu, que es trobava amagat darrere la font va veure que de la font rajava, un líquid de color marronós, feia una olor diferent, molt bona, desprenia un calor agradable així que va decidir provar-la.

 

 

S’en va anar corrent a casa seva i li va explicar tot el que va passar al seu pare, ell estranyat ho va voler veure amb els seus ulls va anar fins al temple, va pujar fins a dalt de tot i ho va veure, se la va estar mirant una bona estona i al final la va testar, li va encantar.

 

 

Fa molt de temps, un dimoni anomenat Llucifer va declarar la guerra a Déu, per ser el propietari de la Terra.

 

 

  1. La diferència que hi ha sobre opinar i argumentar, és que opinar solament dones la opinió teva o la dels demès en canvi argumentar apart de opinar també té que presentar el tema, dir la la tesi, i donar la opinió i en alguns casos la contraargumentació.

  2. Però no és bo que des de petit ja t’estiguin posan dificultats perquè què passa si et passa algo? esperem que res però potser no passa res quant ets petit, però, i de gran? potser et retorna el record i tens problemes, qui sap.

  3. Referent a això si tens un problema o dificultat i l’has de solucionar i no pots t’has d’espavilar per trobar una solució, com per exemple si tens dificultats amb una assignatura has de trobar alguna manera per millorar, ho buscant-te un professor particular, esforçar-te més o estudiar més.

  4. Com més difícil és un problema, moltes vegades tenim moltes ganes de respondre.

  5. (…) va bé un punt de duresa a l’educació dels nens. Crec que els que afirmen això no ho diguin amb el fet de que els pares puguin educar als nens peganlos.

  6. Diuen que al aplicar duresa sobre un nen pot reaccionar de dos formes, fense dèbil i sense oposició alguna o fentse fort i arribar-se a créixer tant que es quan arriba a l’extrem de rebotarse amb bioléncia.

  7. Hi ha gent que pensa que passar les coses difícils a la gent, a la llarga es nota amb millores, d’altre banda hi ha la gent que pensa que quant més fàcil t’ho deixin millor.

<!–[if gte mso 9]> Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–> <!–[endif]–>

1.- Per començar jo diria que aquesta frase, té tota la raó. Primerament, la dificultat endureix, vol dir que, quan tu tens una cosa difícil per fer, t’hi esforces, no? I això vol dir que et destrosses el coco pensant en allò.

2.- La dificultat, una paraula que no agrada, però si superar-la, ens sentim contents i satisfets de nosaltres mateixos. La dificultat també ens fa aprendre.

3.- Per què un professor, un superior, o alguna altra persona a la vida de l’aprenentatge és superior a tu i és molt estricte, per què ens esforcem?

 Això, jo crec que es deu a que com més dificultat, hi ha que li agrada més i, millora, i s’esforça a ser “millor”. També perque si un nen té un professor molt estricte, s’esforçarà i, en canvi, un treballador d’una empresa s’esforçarà per pujar de nivell, a cobrar més i a tenir un càrrec més important.

 

5.- En conclusió crec que els robots són útils però que no hi ha res millor que una persona al teu costat que un robot. Una solució seria una dona de la neteja.

6.- La maduresa és deguda a les experiències que hi han al dia a dia, als problemes de gran dificultat…

7.- Si esforçar-nos, ens fa més madurs, és per això que des de que no eram res, hem de mirar de ser els primers? Que hem de treure el cap, perquè volem sortir a fora? Sí és per això, Podríem trobar la solució i significat a molts dia a dia de la humanitat, …

8.- Una cop acabada la dificultat, ja sigui perquè l’em resold…em d’estar ben orgullosos del nostre treball, perquè si no estem satisfets d’allò que em resold, el treball no haurà servit de res.

9.- La dificultat amb que un es troba ens impedeix, ens costa, ens fa estar malament davant de moltes situacions. Però és ben cert que la dificultat només la podem resoldre nosaltres mateixos així que hi ha una solució.

Ens endoreix, estimula i obliga a trobar solucions?

 

10.- En definitiva la vida és una caixa de sorpreses que no sabem que passarà i que aprenem a base de dificultats que ens presenta la vida, no per fastidiar sinó per aprendre, trobar la solució i mai més oblidar-se’n.

11.- … i si et torna a passar el sabràs solventar. En comptes, si t’escapes del problema, aquest et perseguirà i si et torna a passar tindràs el mateix problema i no el sabràs solventar.

No comments yet

Deixa un comentari